2020-2021___
Sosiaaliseen vaikuttavuuteen keskittyvä teknologiastudio Wondershop lanseerataan lokakuussa Me-säätiön rinnalle. Wondershopin ensimmäinen projekti on yhteisöpohjainen peli – Project Wonderworld. Me-säätiö jatkaa toimintaansa Wondershopin rinnalla lasten ja nuorten sosiaalisen syrjäytymisen ehkäisemiseksi.
2019___
Säätiö siirtyy apurahasäätiöstä toimintasäätiöksi ja aloittaa oman yhteisötalonsa, Meltsin, suunnittelun. Alueen 0-12-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen avoin Meltsi on tila, jossa lapset voivat tutkia ja ihmetellä maailmankaikkeutta tieteen, taiteen, urheilun ja tekniikan avulla. Meltsin aktiviteetteja muokkaavat niin pelikehitys, yhteiskuntatieteet kuin pedagogiikkakin, ja sen ytimessä on usko, että pelit ja teknologia voivat luoda mitattavia sosiaalista vaikuttavuutta.
2017 – 2018___
Seuraavat yhteisötalot avataan Keravalla, Porissa, Tampereella ja Espoossa yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Säätiö kehittää Me-kouluja, joiden tavoitteena on lisätä lasten inkluusiota kouluissa sekä parantaa heidän sitoutumistaan koulutukseen. Ensimmäiset koulut avataan Espoossa ja Lohjalla.
2016___
Ensimmäiset yhteisötalot aukeavat: ensin Pansio-Pernossa yhteistyössä Fingerroos-säätiön kanssa ja myöhemmin samana vuonna Lappeenrannassa yhdessä Nicehearts ry:n kanssa. Yhteisötalot ovat avoimia, maksuttomia tiloja lapsille ja nuorille, jotka on perustettu yhteisöissä, joissa on vain vähän palveluita ja korkeampi sosiaalisen syrjäytymisen riski.
2015___
Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja perustivat Me-säätiön vuonna 2015: “Halusimme pystyä antamaan takaisin suomalaiselle yhteiskunnalle, joka on antanut meille niin paljon. Huolellisen arvioinnin jälkeen päätimme keskittyä sosiaaliseen tasa-arvoon ja inklusiivisuuteen.” Säätiön toimintaa rahoittavat Ilkka Paanasen ja Mikko Kodisojan yksityiset säätiöt.
Vuosien 2015-2019 välillä säätiö myönsi 10 miljoonan euron arvosta apurahoja erilaisille toimijoille ja projekteille ympäri Suomen, kuten Sekasin chat, Sekasin Discord ja Migrant Youth Helsinki.
Vuosien 2015-2019 välillä säätiö myönsi 10 miljoonan euron arvosta apurahoja erilaisille toimijoille ja projekteille ympäri Suomen, kuten Sekasin chat, Sekasin Discord ja Migrant Youth Helsinki.